Hlavná Snapchat Ako si vytvoriť súkromný príbeh v aplikácii Snapchat

Ako si vytvoriť súkromný príbeh v aplikácii Snapchat



Prečo sú príbehy o Snapchate také užitočné? Zostavenie príbehu je jedným z najrýchlejších spôsobov, ako zverejniť hlavné body vášho dňa alebo udalosti. Je to tiež jeden z najrýchlejších spôsobov, ako ľudia môžu dohnať to, čo ste robili, bez toho, aby prešli celé albumy so stovkami fotografií.

Ako si vytvoriť súkromný príbeh v aplikácii Snapchat

Ale ak ste odchádzajúca osoba, nakoniec si pridáte priateľov zo Snapchatu, s ktorými si nie ste úplne blízki. Môžete dokonca pridať ľudí, s ktorými ste nikdy nehovorili.

To znamená, že ak sa chcete podeliť o niektoré osobné príbehy, bolo by veľmi výhodné mať k dispozícii viac selektívneho výberu toho, kto ich uvidí. Našťastie to nie je problém v Snapchate.

Pochopenie príbehov Snapchat

Snapchat vám dáva možnosť použiť Môj príbeh a Náš príbeh. Každá funkcia je navrhnutá na veľmi špecifický účel. Aj keď by už každý mal vedieť, čo znamená Môj príbeh, pravdepodobne stále existuje niekoľko používateľov, ktorí si Príbeh nevyskúšali

Táto funkcia bola zavedená, aby umožnila Snapchatters prispievať do príbehov v skupinách. Snapchat navrhol aplikáciu na použitie na podujatiach, na diskusie o rôznych témach, zachytávanie úžasných scenérií alebo cestovateľských dobrodružstiev atď. Hlavná myšlienka je, že prispieť môže viac osôb.

Oba typy príbehov zostanú nepretržite 24 hodín pred automatickým odstránením a všetky sú v podstate prispôsobiteľné. Ale v závislosti od toho, kto získa prístup k prezeraniu príbehov, ich môžete tiež klasifikovať podľa nasledujúcich označení:

obchod Google Play na Amazon Fire TV

Súkromný príbeh

Na rozdiel od iných typov príbehov na Snapchate vám súkromné ​​príbehy umožňujú vybrať jednotlivcov, pre ktorých chcete zobraziť váš obsah. V závislosti na nastaveniach ochrany osobných údajov môžete svoj účet samozrejme nastaviť ako súkromný. To však znamená, že svoj príbeh budete zdieľať s každým, s kým ste kamaráti.

Vytvorenie súkromného príbehu je naozaj jednoduché. Postupujte podľa týchto krokov:

  1. Otvorte Snapchat a klepnite na ikonu svojho profilu v ľavom hornom rohu.
  2. Nájdite nadpis Príbehy a klepnite na Súkromný príbeh.
  3. Vyberte ľudí, ktorí budú mať prístup k vášmu príbehu.
  4. Pokračujte v nahrávaní rovnako ako v prípade iného príbehu Snapchat a zverejňujte ho.

Aj keď je ťažké si na rozhranie aplikácie v aplikácii Snapchat zvyknúť, zverejňovanie súkromných príbehov je skutočne jednoduché.

ako niekoho rozladiť bez toho, aby bol priateľom

Vlastné

Vlastné príbehy boli najnovším prírastkom do funkcie Snapchat Story. Je to veľmi populárna aktualizácia kvôli úrovni kontroly, ktorú môžete vykonávať. Od pridania funkcie Náš príbeh môžete tiež vytvárať vlastné príbehy s priateľmi.

Snapchat Ako si vytvoriť súkromný príbeh

V takom prípade môže každý člen skupiny prispieť svojimi vlastnými obrázkami a videami, čím obohatí príbeh. Vlastné príbehy môžu predvolene zobraziť iba prispievatelia. Môžete však zmeniť oprávnenie na prezeranie a umožniť tak ostatným priateľom, aby ich videli.

Geo

Geografické príbehy, ktoré využívajú geofencing, vám umožňujú vytvárať príbehy, ktoré zobrazujú aj vašu polohu. Snapchat nakreslí okolo vašej oblasti polomer jedného bloku, takže môžete pozvať ľudí v okolí, aby prispeli do príbehu. Priatelia, priatelia priateľov a ďalší v okruhu jedného bloku môžu pridať k príbehu, ktorý ste vytvorili, ak im to umožníte.

Priradenie oprávnení na sledovanie

Na Snapchate je tiež pekné, že aplikácia umožňuje meniť privilégiá na prezeranie príbehov aj po ich uverejnení. Dané kroky sa dajú ľahko vykonať.

  1. Prejdite na svoju profilovú stránku.
  2. Klepnite na Nastavenia.
    ako vytvoriť súkromný príbeh na snapchate
  3. Prejdite na kartu Kto môže ...
  4. Vyberte možnosť Zobraziť môj príbeh.
    ako vytvoriť súkromný príbeh na
  5. Dostanete tri možnosti: Všetci, Iba priatelia a Vlastné.
  6. Klepnite na Vlastné.
  7. Klepnutím na tlačidlo Späť zmeny uložte.

Ak si chcete zachovať súkromie pre obsah, ktorý uverejňujete v rámci príbehu, nie je výber možnosti Všetci. Výberom možnosti Iba priatelia nastavíte príbeh ako súkromný pre kohokoľvek mimo vášho zoznamu kontaktov. Patria sem priatelia priateľov a ľudia vo vašej geofence.

Možnosť Vlastné vám umožní vybrať si, ktorým priateľom chcete vidieť váš príbeh. Či už si vyberiete jedného alebo dvoch blízkych priateľov, vybranú skupinu alebo dokonca iba seba, je to úplne na vás.

často kladené otázky

Dozvedia sa ďalší ľudia, že som na Snapchate vytvoril súkromný príbeh?

Nie. Váš súkromný príbeh môžu vidieť iba ľudia, ktorým ste udelili toto povolenie. Diváci však môžu vidieť, že prehliadajú súkromný obsah.

ako obnoviť hodnosť osudu 2

Môžem vidieť, kto si môže pozrieť súkromný príbeh?

Nie. Ak niekto iný zverejnil súkromný príbeh a pridal ďalších používateľov, nebudete vidieť, kto všetko ho tiež môže vidieť. Pokiaľ druhý užívateľ nepridá do vášho príbehu, nikto nebude vedieť, kto ešte má oprávnenie na prezeranie.

Môžem pridať viac ľudí do môjho existujúceho súkromného príbehu?

Áno. Všetko, čo musíte urobiť, je klepnúť na ikonu svojho profilu v ľavom hornom rohu a klepnúť na tri bodky vedľa vášho súkromného príbehu. Zobrazí sa zoznam vašich priateľov. Môžete si vybrať priateľov, ktorých chcete pridať, a potom v dolnej časti kliknúť na tlačidlo „Uložiť“.

Ďalšie informácie o súkromných príbehoch Snapchat

Keď niekomu umožníte prezerať váš súkromný príbeh, nebudú vám zaslané žiadne oznámenia - bude to pre neho vyzerať rovnako ako akýkoľvek iný príbeh. Túto funkciu teda nemôžete skutočne použiť ako marketingový nástroj, pokiaľ nedáte ľuďom vedieť, že prístup k vášmu obsahu získavajú iba oni. Ak to chcete takto použiť, oznámte, že uverejníte exkluzívny príbeh a prístup získa iba pár vybraných.

Súkromné ​​alebo nie, všetky príbehy na Snapchate trvajú 24 hodín. Aj skupinové príbehy vytvorené počas udalostí alebo výletov trvajú iba jeden deň. Nezabudnite preto pri vytváraní nového súkromného príbehu začiarknuť možnosť uloženia, pretože vám zabráni stratiť svoje snímky.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Čo je tichý režim Instagramu?
Čo je tichý režim Instagramu?
V digitálnom veku môže byť neustále bombardovanie upozorneniami, správami a aktualizáciami zdrvujúce. Tichý režim Instagramu sa javí ako oáza pokoja. Hlavným účelom tichého režimu Instagramu je vytvoriť rovnováhu medzi digitálnym a
Exportujte uložené heslá v aplikácii Microsoft Edge Chromium do súboru CSV
Exportujte uložené heslá v aplikácii Microsoft Edge Chromium do súboru CSV
Ako exportovať uložené heslá v aplikácii Microsoft Edge Chromium do súboru CSV Zakaždým, keď zadáte niektoré poverenia pre web, Microsoft Edge vás požiada o ich uloženie. Ak ponuku prijmete, váš prehliadač pri najbližšom otvorení tej istej webovej stránky automaticky vyplní uložené poverenia. Ak ste prihlásený
macOS: Upravujte obrázky pomocou invertného výberu v ukážke pre Mac
macOS: Upravujte obrázky pomocou invertného výberu v ukážke pre Mac
Ukážky
Ako rýchlo pridať dvojité medzery v programe Word
Ako rýchlo pridať dvojité medzery v programe Word
Aj keď nie je úplne ľahké napísať veľký dokument, je to iba jedna časť práce. Pri písaní je dôležité tento text naformátovať, aby ho ostatní mohli ľahko prečítať. Našťastie Microsoft Word
Ako si vyrobiť Emojis in Slack
Ako si vyrobiť Emojis in Slack
Ako nástroj produktivity je Slack mimoriadne funkčný a šikovný na vytvorenie súdržného online kancelárskeho prostredia. Čisto slovná komunikácia však niekedy môže zostať zbavená ľudského faktora, ktorý je taký dôležitý pre živé rozhovory. Toto je
Ako chrániť priečinok heslom
Ako chrániť priečinok heslom
Keď ten istý počítač používa viac ľudí, všetci môžu mať prístup do všetkých priečinkov. Niektoré z týchto priečinkov ale môžu obsahovať citlivé informácie, ktoré by ste ako jeden z používateľov mohli chcieť chrániť. Ak je to tak,
Ako používať webový prehliadač PS5
Ako používať webový prehliadač PS5
Svoj PS5 môžete použiť na prehliadanie webu pripojením X účtu ku konzole PS5. Potom môžete sledovať odkazy z X na iné webové stránky.