Hlavná Streamovacie Služby Upozorňuje vás Netflix, keď sa niekto iný prihlási do vášho účtu?

Upozorňuje vás Netflix, keď sa niekto iný prihlási do vášho účtu?



Netflix vzal svet zábavy útokom. Je to lacné riešenie mnohých alternatív káblov a má skvelý obsah. Od klasických filmov, televíznych relácií až po populárne originály Netflixu môžete stráviť dni ponorené do nekonečného obsahu bez reklám.

Upozorňuje vás Netflix, keď sa niekto iný prihlási do vášho účtu?

Táto služba je tiež neuveriteľne žiadúca pre všetkých, ktorí nechcú platiť za svoje predplatné. Dokonca už od 8,99 dolárov mesačne, niektorí fanúšikovia Netflixu pôjdu do extrému, aby mohli streamovať svoj obľúbený obsah na svojom desetníku.

Bol to dlhotrvajúci vtip, že niektorí používatelia si na streamovanie obsahu požičiavajú heslá a prihlasovacie údaje iných používateľov. Členovia rodiny, priatelia, starí spolubývajúci, všetci budú žiadať vaše heslo, aby mohli obísť mesačný poplatok. Bohužiaľ nie je sranda, keď niekto používa váš účet bez vášho súhlasu.

Čítajte ďalej a dozviete sa, ako sa vysporiadať s hackerstvom účtov Netflix a ako zvýšiť bezpečnosť vášho účtu.

Netflix vás upozorní, keď sa niekto iný prihlási

Od spoločnosti Netflix dostanete e-mail s oznámením, že do vášho účtu bolo nové prihlásenie.

Netflix v skutočnosti upozorňuje svojich používateľov na neoprávnené pokusy o prihlásenie. Ich služba rozpoznáva všetky nové zariadenia, ktoré sa pokúšajú pripojiť. Ak ste sa prihlásili z nového zariadenia, môžete upozornenie ignorovať, ale ak sa vám zdá, že zariadenie, na ktoré ste dostali upozornenie, nie je známe, bude to určite niekto iný. Ak sa do vášho účtu prihlásilo neznáme zariadenie, nezabudnite si okamžite zmeniť heslo.

Tiež je dobré sa uistiť, že máte zachovaný prístup k e-mailu, ktorý používate na prihlásenie. Bez e-mailových upozornení môže byť ďalšie prihlásenie zložitejšie odhaliť. Náznaky rozprávania, že niekto je vo vašom účte, je už sledovaný a ukazujú, že viete, že ste to neboli, nový profil (ak si váš drzý ex myslí, že vám jeho účet nebude vadiť) alebo neznáme adresy IP Nastavenia účtu Netflix.

Ak sa niekto prihlási do vášho účtu, môžete ho zaviesť niekoľkými spôsobmi, ale o tom si o chvíľu povieme.

Zdieľanie účtu Netflix

Ak vás zaujíma, či je povolené zdieľať informácie o vašom účte Netflix so svojimi priateľmi a rodinou, je to tak. Aj generálny riaditeľ spoločnosti Netflix uviedol, že je to úplne v poriadku, a ľudí k tomu nabádal. Týmto spôsobom získavajú viac potenciálnych predplatiteľov, pretože akonáhle sa niekto pripojí, pravdepodobne získa svoj vlastný účet.

Je v poriadku, ak ste dali svoje heslo priateľom, ale môžu ho poskytnúť niekomu inému a podobne. Nie je dobré, keď veľa ľudí pozná vaše heslá. Ak je to starý priateľ / priateľka, spolubývajúci alebo bývalý kamarát, asi nebudete tak nadšení, že váš účet používa niekto iný.

Cenové úrovne Netflixu ponúkajú obmedzený počet streamov súčasne. Majiteľ účtu môže byť neuveriteľne frustrovaný, keď je pripravený na svoju obľúbenú šou a Netflix im to nedovolí, pretože sa v tom čase pozerá príliš veľa ďalších ľudí.

Ako skontrolovať, kto je pripojený k vášmu účtu Netflix

Zdieľanie vášho účtu s priateľmi je ušľachtilá vec, ale nechcete, aby na ňom boli nepozvaní hostia. Podľa týchto pokynov zistíte, či existuje podvodník:

samsung smart tv riešenie problémov žiadny zvuk
  1. Použite svoje prihlasovacie údaje na prihlásenie do služby Netflix.
    Upozorňuje Netflix, keď sa niekto iný prihlási do vášho účtu
  2. Vyberte svoje používateľské meno a prejdite do svojho účtu.
  3. Vyberte Aktivitu prezerania.
    Netflix vás upozorní, keď sa k vášmu účtu prihlási niekto iný
  4. Kliknite na nedávnu aktivitu streamovania zo zariadenia.
    aktivita netflix
  5. Na tejto stránke uvidíte čas a dátum, krajinu a stav ľudí, ktorí použili váš účet. Uvidíte tiež ich IP adresu a typ zariadenia, ktoré používali.
  6. Ak sa niektorá z položiek nezhoduje s vašimi informáciami alebo informáciami ľudí, s ktorými ste zdieľali svoj účet, je pravdepodobné, že ste dostali útočníka.
  7. Netflix odporúča, aby ste si okamžite zmenili heslo, ak máte podozrenie, že ho niekto používa bez vášho súhlasu.
  8. Ďalším opatrením je odhlásenie zo všetkých zariadení, ktoré sú prepojené s vaším účtom. Týmto sa všetky odpoja, ale môže to chvíľu trvať. Upozorňujeme, že to nie je múdre, ak vám zariadenie ukradli. Na nájdenie zlodeja môžete použiť sledovanie Netflix.

Ako zabrániť ľuďom v krádeži vášho účtu Netflix

Netflix bohužiaľ nemá možnosť dvojfaktorovej autentifikácie. Pri prístupových upozorneniach sa budete musieť spoliehať výlučne na e-mailové upozornenia. Tu je niekoľko najlepších tipov na zaistenie bezpečnosti vášho účtu Netflix:
Upozorňuje Netflix, keď sa niekto iný prihlási do vášho účtu

Použite silné heslo

Každá internetová stránka alebo služba vám niekedy povie, aby ste použili jedinečné heslo. Má to svoj dôvod. Ak rovnaké heslo používate pre svoje sociálne médiá, e-mail a ďalšie stránky, umožňuje jeho predvídanie a ľahké zneužitie.

Okrem toho, že sa líši, skúste použiť silné heslo: malo by mať 10 alebo viac znakov, náhodné veľké alebo malé písmená, symboly a číslice. Nepoužívajte svoje osobné informácie vo svojich heslách.

Z času na čas si zmeňte heslo. Prejdite na stránku svojho účtu vo svojom účte Netflix.

Použite antivírus

Každý občas zachytí vírus alebo iný typ škodlivého softvéru a väčšina z nich je navrhnutá tak, aby odcudzila vaše informácie vrátane hesiel. Najlepšie je spustiť občas antivírusový alebo antimalwarový softvér.

Nahlásiť čokoľvek Fishy na Netflixe

Na internete existuje veľa podvodníkov, ktorí o sebe tvrdia, že sú Zástupcovia Netflixu alebo podobne. Netflix nikdy nebude brať vaše osobné informácie e-mailom. Neklikajte na žiadne odkazy v takýchto e-mailoch a neoznamujte ich odosielateľov priamo do služby Netflix.

Nezdieľajte

Hovorí sa, že zdieľanie je starostlivé, ale nemali by ste zdieľať svoj účet Netflix s úplne cudzími ľuďmi. Pamätajte, že váš prístup k Netflixu je obmedzený na veľmi obmedzený počet zariadení, takže buďte opatrní, s kým zdieľate svoj účet.

Váš účet Netflix nie je viazaný iba na vaše platobné informácie, je to vážna nepríjemnosť, ak platíte za niečo, čo nemôžete použiť. Ak priateľ alebo člen rodiny používa všetky vaše streamy, jedinou možnosťou je zavolať mu a požiadať ho, aby prestali sledovať službu, alebo aktualizovať svoje heslo a odhlásiť sa zo zariadenia.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to