Hlavná Snapchat Čo znamená, že si vás pridal z vyhľadávania na Snapchate?

Čo znamená, že si vás pridal z vyhľadávania na Snapchate?



Do svojho profilu môžete pridať nových priateľov zo služby Snapchat mnohými spôsobmi. Niekoho môžete pridať vyhľadaním jeho používateľského mena na vyhľadávacom paneli, pridaním osoby zo zoznamu kontaktov v telefóne, rýchlym pripojením alebo rôznymi inými metódami.

Aplikácia Snapchat upozorní týchto používateľov, že ste ich pridali, a tiež si budú môcť pozrieť spôsob, akým ste ich pridali.

Napríklad môžete dostať upozornenie s pridaním vás z vyhľadávania zobrazeného pod užívateľským menom niekoho, kto si vás práve pridal. Čo však znamená toto oznámenie?

V tomto článku vám vysvetlíme, prečo sa zobrazuje toto upozornenie, ako aj niektoré ďalšie správy, ktoré sa môžu zobrazovať pod používateľskými menami.

Čo znamená, že si vás pridal z vyhľadávania na Snapchate?

Keď dostanete upozornenie Pridané vás z vyhľadávania, zvyčajne to znamená, že si vás osoba pridala tak, že vo vyhľadávacom paneli ručne vyhľadala vaše meno.

Ak ste vo svojom účte nastavili viditeľné svoje skutočné meno spolu so svojím používateľským menom, znamená to, že osoba mohla predtým, ako si vás pridala, do vyhľadávacieho panela zadať vaše skutočné meno. V opačnom prípade to znamená, že hľadali vaše používateľské meno.

to, čo si vás pridal z vyhľadávania, znamená snapchat

Ďalším spôsobom, ako získať upozornenie Pridané z vyhľadávania, je, ak si vás niekto pridá z návrhov Snapchatu.

Keď vo svojom profile vstúpite do ponuky Pridať priateľov, aplikácia navrhne nových priateľov, ktorých môžete pridať. Tieto návrhy nájdete v dolnej časti ponuky. Snapchat vám navrhne používateľov na pridanie na základe spoločných priateľov, vašej polohy, zoznamu kontaktov atď.

Keď si vás niekto pridá prostredníctvom návrhov klepnutím na znamienko plus vedľa vášho používateľského mena, dostanete rovnakého pridaného používateľa z upozornenia na vyhľadávanie.

Ako prestať dostávať oznámenia

Ak chcete, aby vás Snapchat prestal upozorňovať na to, že vás ostatní používatelia pridávajú, musíte upraviť svoje nastavenia.

Ak to chcete urobiť, mali by ste:

  1. Otvor tvoj Snapchat aplikácia
  2. Prihlásiť sa na váš účet.
  3. Klepnite na nastavenie . Je to ikona ozubeného kolieska v pravom hornom rohu obrazovky.
  4. Choďte dole, kým neuvidíte Oznámenia Ponuka.
  5. Klepnite na Oznámenia .
  6. Klepnite na Dostávať oznámenia od .

snapchat si vás pridal z vyhľadávania

Teraz budete mať dve možnosti: dostávať upozornenia od všetkých alebo dostávať upozornenia od priateľov. Ak zrušíte začiarknutie niektorého z políčok, prestanete dostávať upozornenia z tejto skupiny.

Ak chcete prestať dostávať upozornenia na ľudí, ktorí si vás pridali, mali by ste vypnúť možnosť Všetci a potom sa upozornenia zastaví.

Môžete ich kedykoľvek zapnúť vykonaním rovnakých krokov a opätovným zapnutím možnosti upozornení.

Ďalšie spôsoby pridávania používateľov na Snapchate

Pridávanie používateľov vyhľadávaním nie je jediný spôsob, ako získať nových priatelia na Snapchate .

Tu je niekoľko ďalších spôsobov, ako môžete pridať ľudí na Snapchate, čo môže vysvetliť niektoré ďalšie upozornenia, ktoré dostanete z aplikácie.

Pridal si vás Snapcode

Keď si vás niekto pridá pomocou Snapcode, znamená to, že váš Snapcode naskenoval pomocou telefónu. Touto metódou by vás mali mať možnosť pridať iba ľudia, ktorým osobne odovzdáte svoj Snapcode.

Snapcode je jedinečný vzor bodiek na žltom pozadí za profilovým obrázkom každého používateľa. Používatelia musia byť navzájom blízko, aby mohli skenovať svoje kódy Snapcodes a navzájom sa pridať ako priateľov.

Ak chcete niekoho pridať pomocou Snapcode, jednoducho vstúpte do ponuky „Pridať priateľa“ vo svojom profile Snapchat a klepnite na „Pridať pomocou Snapcode“. Prejdite fotoaparátom cez Snapcode, ktorý chcete skenovať, a potom už len čakajte. Druhý používateľ dostane upozornenie, že ste ho pridali pomocou kódu Snapcode.

Pridal si vás zmienkou

Ak vás niekto spomenie vo svojej snímke, ostatní používatelia ju uvidia klepnutím na ponuku Ľudia na pravej strane snímky. Potom vás môžu jediným klepnutím pridať do zoznamu svojich priateľov.

Dostanete upozornenie, že si vás niekto pridal zmienkou a ktoré sa zobrazí pod jeho používateľským menom v zozname vašich priateľov.

Pridané z Kontaktov

Ak má používateľ vaše číslo v zozname kontaktov svojho telefónu, môže ľahko nájsť váš Snapchat. Ak si vás pridá pomocou zoznamu kontaktov, zobrazí sa im pod ich používateľským menom upozornenie Pridané od kontaktov.

ako vypnúť komentáre k youtube videu

Ak ste niekedy premýšľali, čo ktorékoľvek z týchto upozornení znamená, dúfajme, že tento článok objasní niektoré veci!

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to