Hlavná Whatsapp Ako zistiť, či vás niekto blokoval v aplikácii Whatsapp [január 2021]

Ako zistiť, či vás niekto blokoval v aplikácii Whatsapp [január 2021]



Jednou z najbežnejšie používaných aplikácií na zasielanie správ je WhatsApp. Môžete posielať správy a skupinové rozhovory cez Wi-Fi so svojimi priateľmi a spojeniami po celom svete. WhatsApp namiesto bezdrôtového pripojenia k internetu používa vaše bezdrôtové pripojenie k internetu.

Ako zistiť, či vás niekto blokoval v aplikácii Whatsapp [január 2021]

Takže nech už idete kamkoľvek, ak je k dispozícii pripojenie Wi-Fi, môžete naďalej používať WhatsApp, aby ste boli v kontakte a všetkým poslali SMS. Je to veľmi užitočné pre ľudí, ktorí chcú schopnosti okamžitých správ bez všetkých ďalších ozdôb. Vyzerá a chová sa čo najbližšie k normálnym SMS, ale dáva vám slobodu správ cez WiFi.

Niektorí ľudia môžu zistiť, že sa pokúsili poslať správu niektorému zo svojich kontaktov, ale zistia, že už nereagujú. Existuje niekoľko možností, prečo niekto na Whatsappe neodpovedá; mohli byť zaneprázdnení, vymazať aplikáciu alebo úplne odstrániť svoj účet WhatsApp. Je však tiež možné, že ste mohli byť zablokovaní.

Niektoré indikátory vám dajú vedieť, či vás niekto zablokoval prostredníctvom aplikácie WhatsApp. V tomto článku si ukážeme všetky rôzne možnosti, aby sme zistili, či sa to stalo práve vám.

Ako funguje blokovanie WhatsApp

Používatelia, ktorí už nechcú komunikovať s inými kontaktmi, môžu týchto jednotlivcov zablokovať v nastaveniach aplikácie. Otvorením aplikácie a kliknutím na ponuku (3 zvislé bodky) na pravej strane aplikácie klepnite na Nastavenia.

Odtiaľ prejdite nadol na Účet a klepnite na Ochrana osobných údajov. Raz na tejto stránke; môžete kliknúť na Blokované kontakty. Pri pohľade na pravú hornú časť tejto ikony uvidíte ikonu osoby so znakom plus. Po klepnutí na túto položku môžete pridať kohokoľvek zo zoznamu kontaktov.

Máme návod: Ako niekoho zablokovať na WhatsApp ak si to chcete pozrieť!

Ak bol používateľ zablokovaný, už nebude vidieť vyvrcholenie zmien, ktoré sú konzistentné s blokovaním.

aký význam má vôňa smrti

Ako zistiť, či ste boli zablokovaní

Aj keď vás WhatsApp nebude upozorňovať, ak ste boli zablokovaní, existuje niekoľko ukazovateľov, že je to tak. Okrem porozumenia nezhodám počas poslednej konverzácie sa ďalšie funkcie aplikácie budú mierne líšiť, keď sa niekto rozhodne s vami v aplikácii komunikovať.

„Last Seen“ chýba

Existuje niekoľko indikátorov, ktoré vás niekto zablokoval v aplikácii WhatsApp. Ak sa na kontakt pozriete a nebude zobrazovať jeho naposledy videné alebo online informácie o stave, mohol vás zablokovať.

Môže to byť tiež faktor, ak ste vy alebo dotyčná osoba aktualizovali svoje nastavenia ochrany osobných údajov. Kliknutím na svoje vlastné nastavenie ochrany osobných údajov Naposledy videné môže mať vplyv na to, čo vidíte.

Ak ste skontrolovali svoje nastavenia súkromia a vidia ich ostatní a pri poslednom rozhovore s daným kontaktom bolo viditeľné ich kontaktu, je pravdepodobné, že ste boli zablokovaní.

Žiadne aktualizácie profilu

Ďalším indikátorom, ktorý vás zablokoval váš kontakt v aplikácii WhatsApp, je jeho profilová fotka a informácie už nie sú k dispozícii. Pomocou aplikácie už neuvidíte ich online stav ani príbehy.

Tieto indikátory znamenajú, že ste boli zablokovaní alebo používateľ odstránil svoj účet WhatsApp. Ak si myslíte, že to môže byť práve tento druhý, vždy môžete mať priateľa, ktorý vyhľadá účet pomocou ich účtu WhatsApp. Ak sa profil zobrazí, boli ste zablokovaní.

Je tiež dôležité spomenúť, že niektorí používatelia si nenájdu čas na aktualizáciu svojej profilovej fotografie ani na aktualizáciu svojich aktivít. Ak je profil viditeľný, môžete poslať správu. V závislosti od začiarknutej značky, ktorú vidíte po odoslaní, získate predstavu, či s nimi môžete komunikovať.

Značka a ich význam

Posielate správy osobe a všimli ste si iba jednu začiarkavaciu značku vedľa nej? To znamená, že vaša správa bola odoslaná, ale neprijatá a príjemca si ju prečítal. Tu sú informácie o všetkých ikonách začiarknutia.

  • Jedna sivá značka začiarknutia znamená, že vaša správa prešla procesom odosielania, ale ešte nebola doručená.
  • Dve sivé začiarknutia znamenajú, že vaša správa bola odoslaná a doručená vášmu kontaktu.
  • Dve modré začiarknutia znamenajú, že správa bola odoslaná, prijatá a zobrazená.

Od Web WhatsApp .

Ak si všimnete iba jednu sivú značku začiarknutia vedľa správ, ktoré ste odoslali, je veľká pravdepodobnosť, že ste na zozname blokovaných príjemcov. To znamená, že vaša správa sa odosiela tejto osobe, ale z nejakého dôvodu sa nedoručuje na jej telefón.

Môže sa to stať kvôli zlému signálu Wi-Fi alebo mobilných dát, takže je najlepšie dať mu nejaký čas a zistiť, či sa značka začiarknutia zmení.

Si tam?

Ďalšou funkciou, ktorú ponúka WhatsApp, je schopnosť telefonovať. Funguje to rovnako ako bežné telefónne hovory, až na to, že namiesto mobilného príjmu používa WiFi. Rovnako ako vo zvyšku aplikácie je aj telefonovanie na WhatsApp úplne zadarmo.

To znamená, že ak zavoláte niektorému zo svojich kontaktov, mal by zvoniť a odpovedať na neho rovnako ako na akýkoľvek iný telefónny hovor. Ak ste však zablokovaní, telefón pred automatickým odpojením krátko zazvoní. Je to podobné ako keď voláte niekomu, kto má vypnutý telefón, a dostanete hovor priamo do hlasovej schránky.

Ak ste sa pokúsili zavolať kontaktu na Whatsapp viackrát v rôznych bodoch dňa alebo týždňa, je to ďalší dobrý indikátor toho, že vás táto osoba zablokovala. Pre väčšiu istotu skúste zavolať ďalšiemu zo svojich kontaktov na WhatsApp.

Pridanie kontaktu do skupiny

WhatsApp vám umožní vytvárať skupiny so svojimi kontaktmi. Ak sa rozhodnete vytvoriť skupinu a pokúsite sa pridať kontakt, ktorý vám spôsobí chybu, je to najlepší indikátor toho, že ste boli zablokovaní.

Ak vás niekto zablokoval, zobrazí sa správa s informáciou, že nemôžete pridať účastníka alebo sa nepodarilo pridať, čo vám bráni v četovaní s touto osobou. Ak sa zobrazí táto správa, znamená to, že s týmto kontaktom už nemôžete komunikovať. To možno pripísať: Zablokovali vás alebo odstránili svoj účet.

Ak nevidíte kontaktné informácie, stav online a nemôžete ich pridať do skupinovej správy, ktorú ste pravdepodobne zablokovali. Najlepším spôsobom, ako sa ubezpečiť, že svoj účet neodstránili, je vyhľadať kontakt pomocou iného používateľa.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to