Hlavná Facebook Ako odstrániť všetky správy a konverzácie v aplikácii Facebook Messenger

Ako odstrániť všetky správy a konverzácie v aplikácii Facebook Messenger



Vymazanie správ na Facebooku nemusí byť neuveriteľne ťažké. Či už odstraňujete jedno vlákno alebo celú históriu, sú tu možnosti, ako urobiť oboje s minimálnym úsilím.

Pre používateľov S0me môže byť jednoduchšie odstrániť celý ich účet na Facebooku. Máme článok aj za to!

Ako môžete začať upratovať svoju doručenú poštu? - Postupovaním podľa krokov v tomto článku.

Archivujte správy na Facebooku

Pred odstránením všetkých svojich správ ich možno budete chcieť archivovať úplné a trvalé vymazanie. Týmto spôsobom môžete skryť správy, ktoré si chcete ponechať. Nezabudnite, že podľa týchto pokynov tiež odstránite tieto správy.

Spustite proces v aplikácii Facebook Messenger:

  1. Umiestnite kurzor myši na konverzáciu, ktorú chcete odstrániť.
  2. Zobrazia sa tri bodky ponuky; klikni na tie
  3. Kliknite na položku Skryť

Po tomto kroku odstránite svoju nechcenú správu bez ich trvalého odstránenia. V časti Nastavenia v aplikácii Facebook Messenger môžete kliknutím na položku Skryté rozhovory obnoviť archivované správy.

Android

Odstraňovanie správ na telefóne alebo tablete s Androidom:

alexa, pri registrácii vášho zariadenia sa vyskytla chyba
  1. Otvorte Facebook Messenger
  2. Vyhľadajte správu, ktorú chcete odstrániť
  3. Dotknutím sa a podržaním správy otvoríte kontextové menu
  4. Klepnite na Odstrániť

iPhone

Odstránenie správ na zariadení iPhone alebo iPad:

  1. Otvorte aplikáciu Facebook Messenger
  2. Klepnite a podržte na konverzácii, ktorú už nechcete, potom potiahnite prstom doľava.
  3. Po zobrazení ponuky vyberte možnosť Odstrániť
  4. Výber potvrďte klepnutím na Odstrániť konverzáciu

Verzie aplikácie Facebook Messenger pre smartphony vám umožňujú vymazať naraz iba jedno vlákno správy. Ak chcete odstrániť viac, bude najlepšie použiť prehliadač.

Prehliadač

  1. Prihláste sa do svojho účtu na Facebooku
  2. Kliknite na Zobraziť všetko v Messengeri
  3. Kliknite na koliesko možností vedľa konverzácie
  4. Ak chcete vymazať všetky správy, kliknite na Odstrániť

Čo však môžete urobiť s viacerými správami a viacerými konverzáciami? - Za týmto účelom si musíte nainštalovať rozšírenie prehliadača tretej strany.

Rozšírenia pre webový prehliadač

Rozšírenia sa stávajú súčasťou vášho webového prehliadača a umožňujú vám vykonávať rôzne funkcie na webe. Ak chcete vymazať viac alebo celú históriu svojich správ na Facebooku, budete musieť do svojho webového prehliadača pridať rozšírenie. Či už je to Chrome, Firefox alebo Internet Explorer, môžete začať tým, že si webový obchod stiahnete pomocou služby Google.

Napríklad: Pomocou prehliadača Chrome, rozšírenia hromadného mazania aplikácie Google Facebook Messenger alebo niečoho podobného. Uvidíte, že jedna z najlepších možností je chrome.google.com. Toto je webový obchod pre daný prehliadač.

Po kliknutí na tlačidlo Inštalovať sa zobrazí výzva prostredníctvom rôznych kontextových okien, kým sa dané rozšírenie nepridá. Ikona sa zobrazí v pravom hornom rohu prehliadača.

Rýchle mazanie správ Facebook ™

Po nainštalovaní rozšírenia sa prihláste do svojho účtu Facebook v prehliadači. Kliknite na ikonu Rozšírenie na paneli rozšírení. Mal by mať logo Facebook Messenger a na vrchu červené X.

Potom je to také ľahké ako postupovať podľa pokynov na obrazovke.

  1. Keď sa zobrazí, kliknite na tlačidlo Otvoriť vaše správy.
  2. Kliknite na nové tlačidlo
  3. Hneď ako sa zobrazí, začnite mazať.
  4. Kliknutím na tlačidlo OK potvrďte svoju akciu

Toto by sa malo automaticky postarať o všetky správy vo vašej doručenej pošte. Ak to tak nie je, pomôže vám to obnovením stránky a opakovaním postupu. Ak máte príliš veľa konverzácií, nemusí sa odstrániť všetkých naraz, takže postup opakujte.

Po odstránení histórie správ z Facebooku z webového prehľadávača ich nebudete môcť načítať, pokiaľ ich nemáte zálohované niekde inde. Android napríklad umožňuje používateľom zálohovať správy z Facebooku do aplikácie ES File Explorer.

Čistič správ

Toto rozšírenie funguje najlepšie, ak sa najskôr posuniete nadol do dolnej časti zoznamu správ. Po načítaní rozšírenie rozpozná všetky správy ako vybraté na odstránenie. Potom môžete tiež vybrať jednotlivé správy, ktoré môžete uložiť.

Obe rozšírenia umožňujú výber viacerých správ z rôznych konverzácií a odstránenie všetkých naraz. Stále však musíte vybrať tie, ktoré chcete odstrániť. Nie je k dispozícii tlačidlo alebo funkcia, ktorá vytvára automatický výber všetkých správ.

Tieto rozšírenia natrvalo odstránia všetky vaše správy z Facebooku, ak ste ich nezálohovali. Za predpokladu, že ste pred kliknutím na potvrdenie vybrali všetky, je jediný spôsob, ako tieto správy získať späť, požiadať osobu, ktorej ste ich poslali, o pomoc alebo o získanie zálohovaných informácií pomocou metód obnovenia údajov.

Obnova odstránených správ

Obnoviť môžete iba správy, ktoré boli uložené v záložnom súbore. Používateľom zariadení iPhone môže obnovenie z iCloudu tieto správy vrátiť. Pre používateľov Androidu môžu byť uložené v ES File Explorer vášho systému.

Ak používate Facebook Messenger na smartfóne alebo tablete s Androidom, všetky konverzácie sa môžu uložiť do vášho zariadenia. To, že ich v Messengeri „odstraňujete“, ešte neznamená, že sú preč.

Tu je niekoľko vecí, ktoré môžete vyskúšať:

Ak používate program ES File Explorer alebo akýkoľvek iný prieskumník, ktorý vám vyhovuje, máte k týmto informáciám naďalej prístup.

  1. Otvorte prehliadač súborov ES
  2. Prejdite do priečinka Úložisko alebo SD karta
  3. Vyberte a otvorte priečinok Android
  4. Otvorte priečinok s údajmi
  5. Posúvajte sa v priečinkoch, kým nenájdete súbor „com.facebook.orca“ (patrí k aplikácii Facebook Messenger)
  6. Otvorte priečinok
  7. Otvorte priečinok fb_temp

Toto je priečinok medzipamäte, ktorý obsahuje záložné súbory pre konverzácie v aplikácii Facebook Messenger.

Pamätajte, že táto metóda nemusí vždy fungovať. Odstránené konverzácie môžete obnoviť, iba ak ste telefón zálohovali skôr, ako ste niečo vymazali.

Alternatívne môžete pripojiť svoje zariadenie k počítaču a prechádzať priečinky týmto spôsobom.

Ak máte zariadenie so systémom iOS, možno budete musieť na obnovenie starých správ použiť softvér tretej strany. Existuje mnoho aplikácií na obnovu dát. Odporúča sa zvoliť aplikáciu, ktorá má lepšie recenzie. Napríklad Dr.Fone je jednou z najpopulárnejších aplikácií na obnovu dát.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Ako zistiť, kto sa vám páčil na Badoo
Ako zistiť, kto sa vám páčil na Badoo
Badoo je ako moderný Amor, vyrovnáva sa ľuďom podobných záujmov a otvára veľa nových možností. Ak sa cítite osamelý a potrebujete sa s niekým porozprávať, Badoo je skvelým miestom na stretnutie. Môžete tiež
Apple iPhone 8/8+ – Ako obnoviť továrenské nastavenia
Apple iPhone 8/8+ – Ako obnoviť továrenské nastavenia
Čo môžete urobiť, keď sa váš iPhone 8/8+ začne kaziť? Vypnutie a opätovné zapnutie je jasným prvým krokom. Ak to nefunguje, musíte vykonať vynútený reštart. To zvyčajne stačí na opravu
Edge Chromium prijíma predpoveď počasia a pozdravy na stránke Nová karta
Edge Chromium prijíma predpoveď počasia a pozdravy na stránke Nová karta
Edge Insider ešte zaznamenal ďalšiu zmenu. Teraz môže stránka na novej karte zobraziť predpoveď počasia a osobné pozdravy priamo na stránke novej karty. Reklama Táto funkcia musí byť zavedená v Microsoft Edge Canary 79.0.308.0. Vyzerá to takto: Informácie určite získate od služby Bing. To
Vo Windows 10 povoľte Crash na klávesovej skratke Ctrl + Scroll Lock
Vo Windows 10 povoľte Crash na klávesovej skratke Ctrl + Scroll Lock
V systéme Windows 10 existuje skrytá skrytá funkcia, ktorá umožňuje používateľovi spustiť BSOD. Predvolene nie je povolená. Takto to môžete povoliť.
Čo je súbor PDF?
Čo je súbor PDF?
Súbor PDF je súbor vo formáte Portable Document Format vyvinutý spoločnosťou Adobe Systems. Tu je návod, ako otvoriť PDF alebo previesť PDF do DOCX, JPG alebo iného formátu súboru.
Ako pridať dôveryhodné stránky do prehliadača Google Chrome
Ako pridať dôveryhodné stránky do prehliadača Google Chrome
Prehliadač Google Chrome analyzuje webové stránky z hľadiska vašej bezpečnosti a upozorní vás, ak pripojenie nie je zabezpečené. Táto funkcia však môže príležitostne obmedziť prístup na webové stránky, ktoré chcete navštíviť, bez ohľadu na stav zabezpečenia. Ak sa pýtate ako
Inovujte - alebo downgradujte - svoj PSP
Inovujte - alebo downgradujte - svoj PSP
Kúpili ste si Sony PSP, keď vyšli prvýkrát, hrajte Wipeout niekoľko hodín, potom ho zastrčte do zásuvky a zabudnite na to? Minimálne jeden člen tímu PC Pro to urobil. Ale od prvotného vydania