Hlavná Smartfóny Ako niekoho zablokovať alebo odblokovať v aplikácii Clubhouse

Ako niekoho zablokovať alebo odblokovať v aplikácii Clubhouse



Klubovňa je možno iba v začiatkoch, ale to neznamená, že rýchlo sa rozvíjajúca platforma sociálnych médií nezmierňuje niektoré staré problémy nájdené na iných platformách sociálnych médií. Konkrétne neexistujú žiadne záruky, že všetci, s ktorými komunikujete, budú zdvorilí, úctiví a budú dodržiavať pravidlá zapojenia platformy. Niekedy to môže byť dokonca rozdielny názor, ktorý skončí prevarením, takže budúce interakcie s osobou už nebudú dobrým nápadom.

Navyše vždy budú existovať rozdiely v názoroch a nie ste povinní znášať všetkých. Za týchto okolností by bolo vhodné stlačiť tlačidlo blokovania.

V tomto článku vám ukážeme, ako niekoho zablokovať alebo odblokovať v klube Clubhouse.

ako sa pripojiť k routeru bez hesla -

Ako niekoho zablokovať v Clubhouse na iPhone

Ak vás používateľ obťažuje alebo zdieľa nevhodný obsah, môžete sa rozhodnúť poslať správcom Clubhouse správu o incidente. Ak to urobíte, dostane používateľ oficiálne upozornenie alebo ďalšie prijaté kroky, v závislosti od závažnosti situácie.

Môžete sa však tiež rozhodnúť vyriešiť problém sami blokovaním. Pokyny komunity pre kluby vám to umožňujú. Tu je postup:

  1. Prejdite priamo do profilu používateľa alebo zadajte jeho meno na karte vyhľadávania v ľavom hornom rohu.
  2. Kliknite na elipsu - tri bodky vpravo hore.
  3. Z rozbaľovacej ponuky vyberte blok.
  4. Na vyskakovacej obrazovke potvrďte výber blokovaním.

Čo sa stane, keď niekoho zablokujete v klubovni?

Keď niekoho zablokujete, neuvidí ani sa nepripojí k miestnosti, ktorú ste vytvorili, ani k miestnosti, v ktorej ste moderátorom alebo rečníkom.

Kedykoľvek je blokovaným používateľom reproduktor v miestnosti, ku ktorej ste sa pripojili, budete stále môcť vidieť miestnosť a dokonca sa aj pripojiť, aby ste hovorili alebo počúvali. Aplikácia však posúva miestnosť do spodnej časti vášho informačného kanála.

Ak sa vy a blokovaný používateľ pripojíte k miestnosti iba ako poslucháči, nedostanete žiadne upozornenie.

A ak sa obávate, že zablokovaný používateľ sa o tom dozvie, dobre, nebude. Aplikácia ich vôbec neupozorňuje. Iba nebudú môcť vstúpiť do vašich miestností alebo počúvať, keď hovoríte v ktorejkoľvek miestnosti.

Ako niekoho odblokovať v Clubhouse na iPhone

Niekedy by ste sa mohli dostať cez incident a rozhodnúť sa priviesť blokovaného používateľa späť do koša. Mohli ste dokonca niekoho zablokovať omylom.

Tu je príklad, ako niekoho odblokovať v Clubhouse:

  1. Prejdite priamo do profilu používateľa alebo zadajte jeho meno na karte vyhľadávania v ľavom hornom rohu.
  2. Kliknite na elipsu - tri bodky vpravo hore.
  3. V rozbaľovacej podponuke vyberte možnosť odblokovať.

Môžem vidieť zoznam všetkých používateľov, ktorých som v Clubhouse zablokoval?

Bolo by dobré vytvoriť zoznam všetkých používateľov, ktorých ste časom zablokovali. To by umožnilo dávkové odblokovanie profilov, ak sa rozhodnete ich vrátiť späť do skladu.

Bohužiaľ nevidíte všetkých, ktorých ste zablokovali, na prvý pohľad. Jediným spôsobom, ako zistiť, či ste používateľa už zablokovali, je otvoriť jeho profil a kliknúť na tri bodky vpravo hore.

Môžem úplne odstrániť profil používateľa z Clubhouse?

V niektorých prípadoch nemusí byť blokovanie používateľa dostatočné. Ako sme videli vyššie, ktokoľvek, koho ste zablokovali, nebude môcť počúvať, kedykoľvek hovoríte v miestnosti, ale stále môžete otvoriť miestnosť, kde hovorí. Čo ak nechcete nechať túto možnosť otvorenú a jednoducho ich chcete vidieť úplne zmiznúť?

Správcom aplikácie môžete pomôcť úplne vylúčiť profil z aplikácie zaslaním správy o udalosti. Môžete to urobiť počas živej zvukovej relácie. Klubovňa predvolene vždy uchováva prechodné zaznamenávanie udalostí v miestnosti. Tieto záznamy je možné použiť na potvrdenie akýchkoľvek hlásených udalostí. Ak sa zistí, že používateľ porušil pravidlá aplikácie, môže sa mu zabrániť, aby aplikáciu používal na neurčito.

Je dôležité poznamenať, že ak nahlásite incident po ukončení relácie, správcovia aplikácie nebudú mať prístup k prechodnému zvukovému záznamu, ktorý je možné použiť ako dôkaz.

ako zmeniť svoje užívateľské meno snapchat

Ďalšie časté otázky

1. Môže zablokovaný účet zistiť, že boli zablokované?

Nie. Ostatní používatelia si neuvedomia, že ste ich zablokovali. Iba prestanú narážať na vaše miestnosti a nikdy nebudú môcť počúvať, keď hovoríte v miestnosti.

2. Čo sa stane, keď niekoho zablokujem?

Keď niekoho zablokujete, neuvidí ani sa nepripojí k miestnosti, ktorú ste vytvorili, ani k miestnosti, v ktorej ste moderátorom alebo rečníkom.

3. Prečo majú niektoré profily symbol štítu?

A! symbol v profile používateľa znamená, že používateľ je už blokovaný viacerými osobami. Symbol sa používa ako nejaký druh upozornenia, ktoré vám pomôže rozhodnúť sa, či budete nasledovať používateľa alebo mu umožníte slobodne hovoriť v miestnosti.

4. Keď niekoho odblokujete v klubovni, bude to vedieť?

Nedostanú upozornenie, že ste ich odblokovali. Budú však môcť vidieť a pripojiť sa ku všetkým skupinám, ktoré ste vytvorili, a dokonca aj počúvať, keď hovoríte v ktorejkoľvek skupine.

5. Ako môžem vypnúť zvuk používateľa v Clubhouse?

Po otvorení miestnosti sa automaticky stanete moderátorom. Táto rola vám dáva moc rozhodnúť, kto môže a kto nemôže. Ak nechcete, aby konkrétny používateľ hovoril, môžete ho na neurčito stlmiť. Ak tak urobíte, bude si naďalej zachovávať schopnosť vstúpiť do miestnosti a počúvať akékoľvek rozhovory, ale nebude sa môcť aktívne zúčastňovať.

6. Môže moderátor odstrániť používateľa z miestnosti?

Áno. Ak niekto neúctivo, urážlivo alebo všeobecne znepokojuje ostatných členov miestnosti, ktorú ste vytvorili, máte moc ho vyhodiť a nebude môcť do tejto miestnosti znova vstúpiť.

Zabezpečte si zážitok z klubovne

Blokovacie tlačidlo môže byť účinným nástrojom proti každému, kto porušuje pokyny pre komunitu Clubhouse alebo vás jednoducho trie nesprávnym spôsobom. Nemusíte sa zmierovať so zápalnými komentármi alebo názormi, ktoré sú v príkrom rozpore s vašimi zásadami.

A vďaka tomuto článku teraz viete, čo musíte urobiť, aby ste niekoho zablokovali v Clubhouse.

Aké sú vaše skúsenosti s Clubhouse? Zablokovali ste už niekoho?

Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to