Hlavná Snapchat Upozorňuje Snapchat druhého používateľa, keď hráte príbeh?

Upozorňuje Snapchat druhého používateľa, keď hráte príbeh?



Snapchat je aplikácia pre sociálne médiá nabitá funkciami, ktorá sa zameriava na dočasný obsah. Používatelia, pôvodní tvorcovia príbehu o sociálnych sieťach, môžu nahrávať malé videá a zdieľať ich so všetkými svojimi priateľmi.

Upozorňuje Snapchat druhého používateľa, keď hráte príbeh?

Prihláste sa dnes do ktorejkoľvek aplikácie sociálnych médií a pravdepodobne uvidíte množstvo príbehov od autorov, priateľov a ďalších ľudí, ktorých sledujete online. Každá jedna aplikácia, ktorú Facebook vlastní, od svojej vlajkovej sociálnej siete po vedľajšie produkty ako Messenger, WhatsApp a samozrejme Instagram. Google experimentoval s pridávaním príbehov na YouTube o všetkých veciach a dokonca aj Skype mal podobné príbehy už niekoľko mesiacov predtým, ako ich Microsoft vrátil späť.

S toľkými aplikáciami, ktoré obsahujú tento odvodený nápad, si možno ťažko spomenúť, že práve Snapchat má tú česť, že je chválený hneď pri prvom vytvorení a popularizácii tohto nápadu.

Ak ste listovali celým zoznamom príbehov v Snapchate, pravdepodobne si všimnete, že na rozdiel od štandardného Snapu sa vám v každom príbehu zobrazuje tlačidlo na prehranie. Ak používate Snapchat už roky, viete, že aplikácia upozorní používateľov, keď si niekto prehrá fotografiu alebo video. Robí Snapchat to isté pre príbehy? Čítajte ďalej a dozviete sa.

Môžete zistiť, či niekto opakuje váš príbeh?

Aj keď si môžete pozrieť celý zoznam osôb, ktoré si pozreli váš príbeh, použitím nižšie uvedenej metódy, v skutočnosti nevidíte, koľkokrát si niekto pozrel váš príbeh. To znamená, že ako divák môžete Príbeh pozerať a pozerať ho znova a znova bez toho, aby ste sa museli obávať, že niekto uvidí, že ste jeho obsah sledovali opakovane.

ako zabrániť automatickému prehrávaniu videí

Nezabudnite, že snímanie obrazovky s videom zmení spôsob, akým sa zobrazujete v zozname mien zobrazenom vyššie. Existuje špeciálna ikona na snímanie obrazovky, nie však na opätovné prehranie príbehu.

Po prvom nezhliadnutí prvého videa si ho môžete pozrieť toľkokrát, koľkokrát chcete. Tieto príbehy trvajú iba 24 hodín, takže ak skutočne obdivujete ich obsah, môže byť najlepšie odkázať autorovi povolenie na vytvorenie snímky obrazovky.

Upozorňuje Snapchat používateľov, ak ste videli ich príbeh?

Áno, ale nie priamo. Zatiaľ čo niektoré aplikácie umožňujú úplné prispôsobenie prijímania upozornení, Snapchat medzi ne nepatrí. Vaše upozornenia fungujú jednosmerne a iba jednosmerne a vy ich zase len zapínate alebo vypínate. Požiadajte kohokoľvek, kto sa pokúsil vypnúť upozornenia, keď niekto začne písať vo vašom okne rozhovoru - prispôsobenie sa otvorí v rámci Snapchatu, to je povedané.

Takže aj napriek tomu, že vás aplikácia upozorní, napríklad keď niekto začne písať, ponuka Snapchatu na zmenu vašich upozornení nezahŕňa nič z príbehov okrem prijímania príležitostných upozornení, keď vaši priatelia uverejnia príbehy. Môžete dostávať oznámenia o spomienkach, narodeninách alebo inom obsahu, ale pokiaľ ide o prijímanie oznámení o tom, kto si pozrel váš príbeh, očakávajte, že váš telefón nebude mlčať. Je to nešťastne chýbajúca funkcia, o ktorej sme dúfali, že sa nakoniec objaví v aplikácii, ale bohužiaľ sa zdá, že zatiaľ nemáme šťastie.

Ale vidíte, kto si pozrel váš príbeh?

Aj keď nebudete môcť dostávať oznámenia o tom, kto si pozrel váš príbeh, stále môžete vidieť, kto si ho skutočne pozrel. Možno vám nebudú posielať upozornenia, ale Snapchat vám umožní zobraziť, ktorí z vašich sledovateľov váš príbeh videli a nevideli. Je to naozaj zaujímavý nápad, vďaka ktorému sa tento typ siete stane trochu príjemnejším a zároveň budete vedieť, čo presne robia ľudia pri prezeraní vášho príbehu.

Aj keď nedostanete žiadne upozornenia na to, že si niekto prezerá váš príbeh dvakrát, ako vy, keď niekto znova prehrá priamy snímok, dostanete upozornenie, keď niekto nasníma váš príbeh. Pozrime sa, ako sa to všetko deje.

Na obrazovke príbehov vo vnútri Snapchatu nájdite svoj príbeh v hornej časti stránky. Vpravo od vášho príbehu si všimnete niekoľko malých ikon zvýraznených sivou farbou. Klepnite na ikonu trojbodkovej zvislej čiary na úplne pravej strane displeja. Toto rozbalí zobrazenie vášho príbehu a zobrazí vám každú jednotlivú fotografiu alebo video, ktoré ste do svojho príbehu pridali za posledných dvadsaťštyri hodín, a všetky titulky, ktoré ste do príbehu pridali, aby ste zistili, ktorá fotografia je ktorá.

Úplne vpravo na tejto obrazovke uvidíte fialové ikony v tvare očí a číslo vľavo. Tieto ikony a čísla predstavujú ľudí, ktorí si pozreli váš príbeh (na našom príklade obrazovky si štyridsaťpäť ľudí prezeralo prvý okamih, zatiaľ čo štyridsaťdva ľudí si prezerali druhý).

Nie je to však dosť dobré na to, aby ste poznali čísla - musíte poznať mená osôb, ktoré váš príbeh konkrétne videli alebo nevideli. To vám umožňuje aj Snapchat. Stačí klepnúť na eye-con na displeji vo vnútri Stories, čím sa otvorí vaša fotografia alebo video prehrávané na pozadí (ak ide o video, zvuk bude stlmený), spolu so zoznamom mien, ktoré si pozreli váš príbeh.

Tento zoznam je zoradený v obrátenom chronologickom poradí. Horná časť vášho zoznamu zobrazuje, kto si naposledy prečítal váš príbeh, a spodný časť zoznamu zobrazuje, kto si naposledy prečítal váš príbeh. Ak niekto z vašich priateľov vytvoril snímku obrazovky vášho príbehu, vedľa jeho mena sa zobrazí malá ikona snímky obrazovky (dve šípky navzájom krížené).

Nakoniec môžete tieto informácie pri prezeraní zobraziť aj z vnútra svojho príbehu. Klepnutím na svoj príbeh zobrazíte vizuál. V dolnej časti obrazovky si všimnete malú šípku smerujúcu nahor na obrazovke. Prejdením prstom hore po tejto šípke načítate celé zobrazenie mien. Potiahnutím prstom nadol zavriete aj toto zobrazenie.

zabudol som prístupový kód na svojom iPhone

Sľuby tretích strán

Ak vykonáte rýchle online vyhľadávanie, existuje niekoľko webových stránok a aplikácií, ktoré vám sľubujú, že vám ukážu, koľkokrát si iný používateľ pozrel váš príbeh na Snapchate. Ako je uvedené vyššie, spoločnosť tieto informácie neuchováva ani nesleduje.

Pri aplikáciách tretích strán vždy existuje určitá úroveň prepadnutia zabezpečenia. Pokiaľ ide o sľuby, ktoré jednoducho nedávajú zmysel, hrozby pre vašu bezpečnosť a súkromie sa zvyšujú. Väčšina nemá skvelé recenzie, niekto sa snaží získať peniaze alebo súkromné ​​informácie, iný môže spôsobiť malware.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Argumenty príkazového riadku programu Windows Magnifier (magnify.exe)
Argumenty príkazového riadku programu Windows Magnifier (magnify.exe)
Zoznam argumentov príkazového riadku programu Zväčšovač systému Windows (magnify.exe) Zväčšovač je nástroj na zjednodušenie ovládania dodávaný so systémom Windows 10. Keď je táto funkcia povolená, zväčšovač zväčšuje časť alebo celú obrazovku, aby ste lepšie videli slová a obrázky. Program Lupa je možné spustiť skôr, ako sa prihlásite do svojho používateľského účtu. Menej známa vlastnosť
Ako opraviť počítač, ktorý sa zapína a potom vypína
Ako opraviť počítač, ktorý sa zapína a potom vypína
Problém s hardvérom alebo skrat je pravdepodobnou príčinou týchto typov problémov. Ak zapnete počítač a okamžite sa sám vypne, skúste toto.
Ako hrať Subway Surfers
Ako hrať Subway Surfers
Ovládanie hry pre Subway Surfers sa dá zvládnuť niekoľkými ťahmi. Vysvetľujeme, ako hrať Subway Surfers a ako vyhrať.
Najlepšie tablety, hybridy a notebooky s dotykovou obrazovkou so systémom Windows 8: aké je najlepšie zariadenie so systémom Windows 8?
Najlepšie tablety, hybridy a notebooky s dotykovou obrazovkou so systémom Windows 8: aké je najlepšie zariadenie so systémom Windows 8?
Tu sme rozdelili niektoré z našich obľúbených zariadení so systémom Windows 8 do troch kategórií - hybridy, tablety a notebooky s dotykovou obrazovkou - aby ste zistili, ktoré zariadenie sa k nim hodí najlepšie. Aby sme vám pomohli rozhodnúť sa, predstavili sme každú časť
Ako zakázať JavaScript v DuckDuckGo
Ako zakázať JavaScript v DuckDuckGo
JavaScript je programovací jazyk určený na vytváranie aplikácií, ktoré riadia obsah webových stránok. Vďaka nim stránky reagujú a zlepšuje dojem používateľa. Vypnutie JavaScriptu však môže byť užitočné, ak vás otravujú neustále reklamy. Navyše, ak používate a
Ako zrušiť rozmazanie fotografie alebo obrázka
Ako zrušiť rozmazanie fotografie alebo obrázka
Robí to každý - urobíte skvelú fotografiu nášho dieťaťa, ktoré robí niečo vzrušujúce, alebo dokonalý obrázok produktu pre váš zoznam na eBay, a potom, keď to prejdete, je to celé rozmazané! Nie je to nič veľké
Ako nájsť Hatch in Dead za denného svetla
Ako nájsť Hatch in Dead za denného svetla
Existujú dva spôsoby, ako uniknúť z mapy v hre Dead by Daylight - buď výstupnými bránami, alebo použitím poklopu. Každá metóda má samozrejme svoje klady a zápory - ak uprednostňujete hranie ako súčasť