Hlavná Siete Ako vypnúť upozornenia na príbehy Instagramu

Ako vypnúť upozornenia na príbehy Instagramu



Od svojho založenia v roku 2010 sa Instagram stal hlavnou platformou pre ľudí, ktorí chcú zdieľať svoj život s priateľmi, rodinou a širokou verejnosťou. Jednou z funkcií, ktoré udreli medzi používateľov na strunu, sú Instagram Stories.

ako dostať odstránené správy späť na
Ako vypnúť upozornenia na príbehy Instagramu

Aby ste sa uistili, že vám neuniknú tie najlepšie príbehy od ľudí, ktorých sledujete, Instagram vám automaticky pošle upozornenie vždy, keď niekto aktualizuje ich príbehy. Tie isté upozornenia však môžu niekoho rozptyľovať a môžu vás držať prilepené k vášmu zariadeniu, aj keď by ste sa mali sústrediť na iné dôležité úlohy.

Môžete vypnúť LEN upozornenia na príbehy Instagramu?

Instagram Stories ponúkajú surový pohľad do sveta toho, koho sledujete. Je to ako dostať príležitosť sledovať niekoho iného, ​​ako žije svoj život – aj keď je to len minúta alebo dve denne.

Upozornenia na príbehy sú skvelé, keď chcete byť vždy v obraze, ale môžu byť otravné aj vtedy, keď sa snažíte vyhnúť sociálnym médiám, možno sa chcete sústrediť na inú úlohu.

Okrem toho sú upozornenia na príbehy častejšie ako iné typy upozornení, pretože väčšina ľudí používa príbehy na to, aby svojich sledovateľov zaujali vo svojich profiloch. Ako také môžu byť upozornenia Story rušivejšie ako iné menej časté typy upozornení.

Ale máme dobré správy: môžete vypnúť upozornenia iba z Instagram Stories a naďalej dostávať iné typy upozornení, ktoré môžu byť dôležité. Ak chcete napríklad rozvíjať svoju značku, možno budete chcieť byť upozornení vždy, keď sa objaví nová žiadosť o sledovanie, na ktorú treba reagovať.

Instagram ide o krok ďalej. Máte možnosť stlmiť Instagram Stories od všetkých alebo len vypnúť upozornenia od konkrétneho používateľa.

Pozrime sa, ako každá z týchto možností funguje.

Ako vypnúť všetky upozornenia na príbehy Instagramu

Instagram prichádza s nastaveniami, ktoré vám umožňujú prispôsobiť si upozornenia a vybrať si, aké typy upozornení budete dostávať. Môžete si však tiež vybrať vypnutie všetkých upozornení Story, ak si chcete vziať voľno z platformy alebo sa na chvíľu jednoducho vyhnúť sociálnym médiám.

Tu je postup, ako vypnúť všetky upozornenia Instagram Story na mobilnom zariadení:

  1. Otvorte aplikáciu Instagram.
  2. Klepnite na svoj avatar v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. Klepnite na ikonu hamburgeru (tri vodorovné čiary) v pravom hornom rohu. Tým by sa mala otvoriť sekcia správy vášho účtu.
  4. Z výslednej rozbaľovacej ponuky vyberte položku Nastavenia.
  5. Klepnite na Upozornenia.
  6. V podponuke upozornenia vyberte položku Príspevky, Príbehy a Komentáre.
  7. Posuňte sa do spodnej časti stránky a prepnite tlačidlo Vypnúť v časti Prvé príspevky a príbehy.

A vďaka tomu sa nebudete musieť zaoberať otravnými upozorneniami Story na vašom zariadení.

Môžete tiež vypnúť všetky upozornenia Instagram Story pri používaní webového prehliadača, ako je Internet Explorer alebo Chrome. Tu je postup, ako na to:

  1. Prihláste sa do svojho účtu Instagram.
  2. Klepnite na svoj profilový obrázok v pravom dolnom rohu obrazovky.
  3. V kontextovej ponuke vyberte položku Nastavenia.
  4. Kliknite na Push Notifications. Tým by sa mala otvoriť nová stránka, na ktorej môžete spravovať všetky typy upozornení vrátane označení páči sa mi, komentárov, nových žiadostí o sledovanie a príbehov.
  5. Ak chcete vypnúť všetky upozornenia na príbehy, jednoducho prepnite tlačidlo Vypnúť vedľa položky Príbehy.

Ako vypnúť upozornenia na príbehy Instagramu od konkrétneho používateľa

Vždy, keď niekto, koho sledujete, aktualizuje svoje príbehy, Instagram vám pošle upozornenie v reálnom čase. To môže byť mimoriadne užitočné, ak niekoho sledujete v práci alebo chcete mať prehľad o živote svojich priateľov.

Môže však prísť čas, keď už nebudete chcieť dostávať upozornenia od konkrétneho používateľa. Možno majú vo zvyku uverejňovať položky, ktoré vás potierajú nesprávnym spôsobom, alebo ich aktivita na Instagrame je príliš častá, aby s nimi držali krok. Príliš veľa aktualizácií od jedného používateľa môže uniesť váš informačný kanál a sťažiť zobrazovanie nových príbehov od iných používateľov.

ako pustiť položku do robloxu

Nech už je dôvod akýkoľvek, upozornenia môžete jednoducho vypnúť a svoju oblasť upozornení udržať tichú a čistú.

Tu je postup, ako vypnúť upozornenia na príbehy od konkrétneho používateľa, keď používate mobilné zariadenie:

  1. Otvorte profil používateľa.
  2. Klepnite na ikonu upozornenia v tvare zvona v pravom hornom rohu.
  3. Vypnite tlačidlo vedľa položky Príbehy.

Prípadne:

  1. Otvorte jednu z ich aktualizácií príbehu.
  2. Klepnite na elipsu príspevku (tri vodorovné čiary) v pravom hornom rohu.
  3. Klepnite na Vypnúť upozornenia na príbehy.

Ak používate Instagram cez aplikáciu Instagram TV pre Android alebo iOS, tu je návod, ako vypnúť upozornenia na príbehy od konkrétneho používateľa:

Windows 10 automaticky usporiadať ikony
  1. Otvorte profil používateľa. Môžete to urobiť klepnutím na ich používateľské meno v informačnom kanáli alebo vyhľadaním používateľského mena.
  2. Klepnite na Sledovanie.
  3. Vypnite tlačidlo vedľa položky Príbehy.

A to je všetko. Po vykonaní týchto krokov nedostanete upozornenie push zakaždým, keď používateľ zdieľa fotografiu alebo video.

Urobte si poriadok v oblasti oznámení

Príbehy na Instagrame sú skvelé, ale môžu byť aj otravné. Na jednej strane nechcete prísť o dôležité upozornenia od svojich priateľov a rodiny. Na druhej strane sa chcete vyhnúť vysoko aktívnym profilom, ktoré aktualizujú svoje príbehy mnohokrát denne obsahom, ktorý nemusí pridávať hodnotu vašej značke alebo firme. Je tiež možné, že sa jednoducho chcete vyhnúť tomu, aby ste trávili príliš veľa času na Instagrame.

Ak ste sa ocitli v niektorej z týchto situácií, najlepšie je vypnúť upozornenia od konkrétnych ľudí, ktorí vás zaplavujú príspevkami. Prípadne môžete vypnúť všetky upozornenia Story a vyčistiť oblasť oznámení tak dlho, ako si želáte.

Si nadšenec Instagramu? Skúsili ste vypnúť všetky upozornenia na príbehy?

Neváhajte sa podeliť o svoje skúsenosti v sekcii komentárov nižšie.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to