Hlavná Windows 10 Ako sa prihlásiť automaticky po reštartovaní systému Windows 10

Ako sa prihlásiť automaticky po reštartovaní systému Windows 10



Mnohokrát po nainštalovaní aktualizácií systému Windows 10 je na dokončenie procesu aktualizácie potrebný reštart. Po reštarte sa zobrazí prihlasovacia obrazovka, ktorá vyžaduje, aby ste si vybrali svoj používateľský účet a v prípade potreby zadali svoje heslo. Posledné verzie systému Windows 10 vám umožňujú po inštalácii aktualizácií a reštartovaní počítača automaticky sa prihlásiť do svojho používateľského účtu. Túto užitočnú funkciu je možné nakonfigurovať v Nastaveniach.

Inzerát


Schopnosť automatického prihlásenia po nainštalovaní aktualizácií a reštartovaní operačného systému je zavedená vo Windows 10 Fall Creators Update verzie 1709, počnúc Zostava 16251 . Nová možnosť v Nastaveniach sa automaticky prihlási po dokončení procesu aktualizácie.

Microsoft popisuje túto funkciu takto:

Použiť prihlasovacie informácie na uplatnenie nastavení po reštarte alebo aktualizácii: Pokročilá funkcia Windows Update, ktorá umožňuje používať vaše prihlasovacie údaje na automatické dokončenie nastavenia zariadenia po aktualizácii, bola rozšírená na bežné reštarty a vypnutia. Keď sa prihlásite a spustíte reštart alebo vypnutie pomocou možností napájania dostupných v ponuke Štart a na rôznych iných miestach, systém Windows po zavedení systému automaticky nastaví váš účet.

Tu je postup, ako povoliť alebo zakázať túto funkciu.

Automatické prihlásenie po reštartovaní systému Windows 10 , urobte nasledovné.

  1. Otvor Aplikácia Nastavenia .
  2. Prejdite na Účty -> Možnosti prihlásenia.
  3. Vpravo zapnite túto možnosť Použiť moje prihlasovacie údaje na automatické dokončenie nastavenia môjho zariadenia po aktualizácii alebo reštartovaní podOchrana osobných údajov.

Windows 10 sa teraz automaticky prihlási pri každom reštartovaní počítača po spustení služby Windows Update reštartom.
Mohlo by vás zaujímať prečítanie nasledujúcich súvisiacich článkov:

  • Automatické prihlásenie pomocou účtu Microsoft vo Windows 10
  • Všetky spôsoby, ako zmeniť heslo používateľa v systéme Windows 10

To je všetko.

Zaujímavé Články

Redakcia Choice

Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Povoliť farbu a motív pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome
Ako povoliť dialógové okno farieb a motívov pre stránku Nová karta v prehliadači Google Chrome. Od verzie Google Chrome 77 môžete povoliť rozšírené možnosti vzhľadu pre Nový
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Ako zmeniť predvolené umiestnenie inštalačného adresára Program Files v systéme Windows 8 a Windows 7
Zistite, ako zmeniť umiestnenie predvoleného inštalačného adresára Program Files, ktorý používajú inštalatéri aplikácií.
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Ako streamovať slávnostné uvedenie do rokenrolovej siene slávy (2024)
Sledujte členov Rock'n'rollovej siene slávy v roku 2023 na HBO. Slávnostné uvedenie do Rokenrolovej siene slávy zahŕňa vystúpenia a pocty.
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Ako povoliť TMP 2.0 v systéme Windows
Jedným z najspornejších aspektov systému Windows 11 bolo zahrnutie TPM 2.0 do systémových požiadaviek. Celkovo sa minimálne systémové požiadavky Windowsu 11 oproti Windowsu 10 príliš nezmenili. Microsoft sa však rozhodol
Recenzia Nokia Lumia 735
Recenzia Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 735 bola spolu s Lumiou 830 jedným z prvých smartfónov, ktoré pri svojom prvom uvedení obsahovali hlasového osobného digitálneho asistenta spoločnosti Microsoft, Cortanu. Bude to tiež jeden z telefónov, ktorý získate
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ako otvoriť súbor stránok na počítači
Ak dostanete súbor Apple Pages a nemáte Mac, čo urobíte? Tu sú tri jednoduché spôsoby, ako otvoriť dokument Pages v systéme Windows.
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ako niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone
Ak chcete niekoho odstrániť zo skupiny textových správ na iPhone, je to jednoduchšie, ako si v aplikácii iMessage myslíte. Ak používate skupinovú správu iMessage a niekto už do skupiny nepatrí, bude to